Spoedopleiding bij Autorijschool Van Manen

 

Autorijschool Van Manen in Renswoude biedt ook een spoedopleiding aan voor het behalen van het autorijbewijs. Het is in dit geval het handigst om voordat je begint met autorijden je theoriecertificaat te halen. Autorijschool Van Manen heeft geen standaardpakketen, maar bekijkt per leerling door middel van een intest hoeveel lessen er nodig zijn voor het afrijden. Bij de spoedopleiding les je altijd drie uur achter elkaar met tussendoor een korte pauze. De afrijdatum wordt na de intest bepaald en vastgelegd.

Het is verstandig om ruim van te voren de spoedopleiding te reserveren om zeker te weten dat het mogelijk is deze te volgen in de periode die jij wenst. Autorijschool Van Manen in Renswoude raadt aan minimaal twee maanden van tevoren te informeren. Zo is er voldoende tijd de lessen in te plannen en het theorie-examen vooraf te behalen.

De autorijlessen van de spoedopleiding vinden zo veel mogelijk overdag plaats. Je maakt op die manier meer verkeerssituaties mee dan ’s avonds omdat het drukker is op de weg.

Heb je vragen over de spoedopleiding? Bel gerust naar Autorijschool Van Manen in Renswoude om te overleggen.

(0318) 57 43 47